Skip to main content

Vorige week kreeg ik een aanvraag met betrekking tot het maken van persfoto feestelijke opening fietsbrug over Zijkanaal F. Deze brug werd gisteren overgedragen aan Spaarnwoude.

“Op 7 juli werd de overdracht al fietsend gevierd door Mariëtte Sedee, bestuurslid Recreatieschap Spaarnwoude en wethouder gemeente Haarlemmermeer, en Marco Kastelein, bestuurder Hoogheemraadschap van Rijnland.

De 56 meter lange houten fietsbrug in Halfweg is een belangrijke fietsverbinding tussen het recreatiegebied Spaarnwoude, de dorpskernen Halfweg en Zwanenburg, de Brettenzone en de Tuinen van West. De fietsroute door de groene gebieden van Haarlemmermeer en Amsterdam is aantrekkelijk voor fietsers en een populaire woon-werk route tussen Amsterdam en Haarlem. De recreatieve waarde was de aanleiding voor het recreatieschap om de fietsbrug in eigendom te nemen.”  Lees verder

Vertel ‘jouw verhaal’ door te laten zien wie je bent.

Soms is alleen een goede tekst niet voldoende om jouw product, dienst of visie pakkend over te brengen. Je dient jouw verhaal echter helder en effectief te vertellen om het gewenste resultaat te behalen. Met goede fotografie bereik

je dit in nog geen fractie van een seconde. Niet onhandig in deze steeds meer ongeduldig wordende (online) wereld.

Door jouw verhaal te vertellen met kwalitatief sterke en unieke foto’s (in plaats van stockfotografie) wek je bovendien vertrouwen bij je publiek.

Wil je ook jouw verhaal vertellen door middel van fotografie? Bel of mail voor het maken van een afspraak dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Persfoto Recreatieschap Spaarnwoude

De recreatiegebieden van Spaarnwoude liggen midden in het drukke verstedelijkte deel van Noord-Holland tussen Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam. In een omgeving met weidse polders en bos kun je fietsen, wandelen, zwemmen, maar ook klimmen, golfen, skiën en kanovaren. Daarnaast vindt er elk jaar een groot aantal evenementen voor jong en oud plaats.