Skip to main content

Hun verhaal.

Graag vertel ik ‘hun verhaal’ met mijn fotografie.

Als fotograaf ben ik namelijk niet alleen actief voor bedrijven en instellingen, ook werk ik voor verschillende NGO’s. Voor verschillende goede doelen reis ik de hele wereld over om ook ‘hun verhaal’ met een pakkend beeld te vertellen.

De wens en missie om te werken in de ontwikkelingssamenwerking had ik al als puber. Toen ik de arbeidsmarkt betrok, bleek dit echter niet aan te sluiten en heb ik dit verlangen ergens ver in een donkere hoek gezet. Tot 2002.

In 2002 zette ik als medeoprichter Stichting SHERP op. Een stichting die zich inzette voor de financiële ondersteuning van de droom en missie van Grace Seneiya; het Samburu Handicap Education and Rehabilitation Programme ‘SHERP’ in Maralal, Kenia.

Na het succesvol behalen van de beoogde doelen van de stichting is in 2015 SHERP planmatig gestopt.

Jacqueline Van Den Heuvel Fotografie Hun Verhaal Bake For Life

Beeld voor beeld mijn steentje bijdragen.

Daarmee kwam mijn missie om mezelf in te zetten op maatschappelijk vlak zoals gezegd niet ten einde. Vanaf 2011 zet ik mijn andere passie en beroep – fotografie – in voor goede doelen en ontwikkelingssamenwerkingen.

Met mijn beelden wil ik mensen raken. Zoals ik ook ooit als puber geraakt ben. Niet alleen die traan of die lach maar geheel op authentieke wijze, op mijn manier!