Skip to main content

Yes, we zijn live!

De afgelopen maanden heb ik samen met Melissa, Anne en Nynke hard gewerkt aan het platform voor meisjes/jonge vrouwen met POI (Primaire Ovariële Insufficiëntie).

Leven Met POI

Leven Met POI is hét informatieplatform voor jonge vrouwen in de overgang, hun familie en directe omgeving. Wereldwijd zijn er miljoenen vrouwen die de overgang doormaken, niks nieuws toch? Maar dat de overgang ook bij vrouwen jonger dan veertig of zelfs in hun tienerjaren voor kan komen is nog niet zo bekend.

Helaas zijn er onvoldoende mogelijkheden voor lotgenoten om hun kennis en ervaringen te delen. Dit komt mede doordat er nog steeds een behoorlijk taboe zit op de overgang, zeker bij jonge vrouwen en tieners.

Leven Met POI heeft als doel hier verandering in te brengen, dankzij een online platform voor lotgenoten en hun naasten.

Een plek voor en door lotgenoten, waar kennis en ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Maar ook om de bespreekbaarheid en awareness van vroegtijdige overgang te verhogen.

Steun

Steun Leven Met POI om ons uit te laten groeien tot een waardevol platform. Ons doel is een platform te worden waar lotgenoten, hun naasten én professionals, zoals artsen en psychologen samen kunnen komen.

Je kunt ons steunen met een donatie (via www.levenmetpoi.nl  of via VoordeKunst), door je verhaal te delen als lotgenoot of bijvoorbeeld oma, vader, partner OF door het boek Tweede Lente te kopen. Hierin staan aangrijpende reportages van vrouwen, van jong tot “oud”, in de overgang.

Alvast bedankt voor jouw steun!

Leven met POI

Anne en Melissa, beiden 24 jaar en al vanaf hun 16/17e gediagnosteseerd met POI.