Skip to main content

Mijn verhaal.

‘Mijn verhaal’ is mijn passie voor het vak fotografie.

Fotografie is voor mij niet slechts een druk op de knop: het is de interactie tussen het onderwerp en mij als fotograaf die het beeld maakt. Deze interactie fascineert mij en dat zie je terug in mijn werk.

Als je dit namelijk als fotograaf goed uit weet te voeren, kun je het verhaal van de opdrachtgever al vertellen met een sterk pakkend beeld. Dat is dan ook mijn passie voor dit te gekke vak; zonder een geschreven woord spreken.

Als fotograaf ben ik gespecialiseerd in (reportage) fotografie voor bedrijven, instellingen, media en NGO’s en maak ik tevens portretten op locatie. Geïnteresseerd in mensen, hun verhalen en dromen, maar ook in de samenleving waarin zij leven.

Jacqueline Van Den Heuvel Fotografie Unicef-Claudia-de-Breij

Het gaat echter altijd om jouw verhaal.

Ik kan oeverloos praten over het hoe en waarom ik fotografeer, maar beeld zegt altijd meer dan 1.000 woorden. Fotografie is immers de kunst om het publiek een verhaal te vertellen met beeld.

Ik vertel daarom pas echt mijn verhaal, als ik die van jouw heb kunnen vastleggen op een sprekende manier. Een beeld waarmee we samen jouw boodschap weten te vertellen.