Skip to main content
projecten

Sponsor boek Tweede Lente uitgelicht

Tweede Lente kwam tot stand met steun van 

Het maken van een boek vergt niet alleen veel tijd maar kost ook veel geld. Daarom ben ik de vele sponsors, het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland en Care 4 Your Balance die een bijdrage hebben geleverd dankbaar voor hun bijdrage aan mijn boek Tweede lente. Zonder hun steun geen boek!

Graag wil ik een van de sponsors aan jullie voorstellen.

Corina

Ook Corina vertelt haar verhaal in Tweede lente, de overgang fabel of taboe.

“De heftige klachten begonnen vier of vijf jaar geleden. Ik kreeg zware en pijnlijke menstruaties met heftige bloedingen. Dan was ik drie dagen ziek en nam ik veel pijnstillers. Soms bleef ik wel acht dagen achter elkaar vloeien. Eigenlijk voelde ik mij maar een week per maand echt lekker. De rest van de tijd was ik niet te genieten. Voor mezelf niet en ook niet voor mijn gezin, want ik had een kort lontje en werd snel boos. Ik begreep mezelf niet meer zo goed. Dat was echt geen fijne periode.

Destijds heb ik van alles geprobeerd, ik nam een spiraaltje, ging aan de pil, het hielp allemaal niets. Daarom besloot ik me te gaan verdiepen in natuurgeneeswijzen. Met onder meer voeding, suppletie en acupunctuur heb ik goede resultaten bereikt, mijn overgangsklachten zijn praktisch verdwenen. Ik heb er mijn missie van gemaakt om vrouwen op een natuurlijke manier te helpen.”

Praktijk Care 4 Your Balance

In de afgelopen jaren heeft Corina zich gespecialiseerd als therapeut in de gezondheid (klachten) van de vrouw. Bij haar kan je onder andere terecht als je problemen ervaart op hormonaal gebied of als je mentaal en fysiek in balans wil blijven.

Hoe fijn dat Corina op mijn pad kwam en zij mij heeft kunnen helpen met mijn overgangsklachten, Inmiddels en ik 13 kg afgevallen en heb ik meer energie.

Corina werkt op een holistische wijze. Dit betekent dat jij als geheel gezien wordt en dat alles in verbinding is met elkaar. Vanuit dit oogpunt wordt een uniek therapieplan samengesteld en word je op gehele wijze behandeld op die gebieden waar de verstoring/klacht is ontstaan.

Vooraf aan het eerste consult wordt er een vragenlijst toegestuurd die besproken wordt tijdens een consult. Indien nodig wordt er nog aanvullend onderzoek verricht, dit kan gaan om ontlasting-onderzoek bloed of urine-onderzoek.  Aan de hand van de uitslagen stelt Corina een behandelplan. Deze behandelingen zijn gericht op massagetherapie, orthomoleculaire therapie en orthomoleculair voeding advies.

Luister het verhaal van Corina op Youtube. Nieuwsgierig wat zij voor jou kan betekenen?

Praktijk Care 4 Your Balance

Tel: 0646623093

Tweede lente bestellen

Het boek Tweede lente is te bestellen via www.tweedelente.com of via Bol.com

Corina Brand, Care 4 your balance