Skip to main content

Op 20 mei vertrek ik voor 3 weken naar de Filipijnen. Op de dag van aankomst ga ik meteen aan de slag voor Kalinga. Voor hen ga ik een aantal families van de Papaya school leerlingen portretteren.

In principe eindigt de reis op 10 juni, maar ik zou dit eventueel kunnen verlengen om voor jullie organisatie een reportage te maken. Graag combineer ik deze reis met opdrachten voor organisaties die projecten hebben lopen op de Filipijnen. Ik ben dan toch in het land en dit scheelt een hoop (reis)kosten.

Denk je nou, dat dat is interessant en wil je meer weten, neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik vertel graag jouw verhaal!

Meer over Kalinga

Logo Stichting KalingaKalinga biedt structurele hulp aan kinderen en hun families die leven van de Payatas, een grote vuilnisbelt aan de rand van Manilla. Ruim 30.000 mensen leven van deze enorme berg afval. Ze houden zich staande door afval te verzamelen en te scheiden; de één blik, de ander plastic of karton. Kinderen moeten vaak al op heel jonge leeftijd meewerken. Voor de meeste kinderen is er geen uitzicht op een andere toekomst – een betere toekomst.

Stichting Kalinga gelooft in onderwijs als duurzame vorm van ontwikkeling. Onderwijs maakt weerbaar, geeft kinderen vaardigheden waar ze hun leven lang profijt van hebben. Daarom heeft Stichting Kalinga de Papaya basisschool opgericht voor de kinderen van de Payatas vuilnisbelt. Kalinga biedt de leerlingen op de Papaya school 6 jaar gratis basisonderwijs.

Jacqueline-Van-Den-Heuvel-Op-Reis-naar-de-Philipijnen-Voor-Stitich-Kalinga

(De uitgelichte foto voor dit blog bericht is van een eerder, vergelijkbaar project van mij voor Bake for life)