Skip to main content

Op 16 september jl. vond de 5e Business Spardag plaats op een prachtige locatie Restaurant Poelzicht in Kapel-Avezaath. Ik heb deze dag voor hen mogen vastleggen.

Zelf heb ik aan een van de eerste spardagen deelgenomen en kan niet anders zeggen dat dit een zeer inspirerende ervaring was. De diversiteit aan deelnemers en de kleine setting maakt het dat je met meeste mensen mooie gesprekken kan voeren en ervaringen kan delen.

De oprichters van de Business Spardag

De oprichters van de Business Spardag zijn drie gepassioneerde ondernemers die elkaar drie jaar geleden hebben ontmoet. Sindsdien sparren zij regelmatig met elkaar en komen daar elke keer concrete goeie plannen uit.

Zij  halen zoveel uit het sparren met elkaar dat ondernemers aan hen vroegen hoe zij dit doen. En dat is precies wat zij jou leren op de Business Spardag!

Judith Kaart, Own Your Success
Yvonne Janssen, Bodyscan op locatie
Monie van Paassen, Zonnehuisje Sijtsema

Ook een Business Spardag bijwonen?

Inmiddels zijn er al 5 Business Spardagen geweest. Wil je ook een Business Spardag bijwonen? Dat kan ga naar de website en meld je aan. Ik weet zeker dat je geen spijt zal hebben en vol met energie en inspiratie weer naar huis gaat.

Op zoek naar een fotograaf die jouw verhaal verteld?

Soms is alleen een goede tekst niet voldoende om jouw product, dienst of visie pakkend over te brengen. Je dient jouw verhaal echter helder en effectief te vertellen om het gewenste resultaat te behalen. Met goede fotografie bereik je dit in nog geen fractie van een seconde. Niet onhandig in deze steeds meer ongeduldig wordende (online) wereld.

Door jouw verhaal te vertellen met kwalitatief sterke en unieke foto’s (in plaats van stockfotografie) wek je bovendien vertrouwen bij je publiek.

Ben je net als de organisatoren van de Business Spardag op zoek naar een fotograaf die jouw verhaal kan vertellen. Neem dan contact op, dan bespreken we in een persoonlijk gesprek jouw wensen.

Reportage Business Spardag

Van links naar rechts Monie van Paassen, Yvonne Janssen en Judith Kaart.